Acest sfarsit de saptamana se anunta plin de soare si teatru in Capitala. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend reusit in Bucuresti.

  • Ajuns la cea de-a 25-a editie, Festivalul National de Teatru este cea mai importanta manifestatie teatrala organizata in Bucuresti, aducand pe scenele capitalei, in fiecare an, productii realizate in stagiunea de teatru incheiata. Responsabil pentru selectia pieselor din acest an este criticul Marina Constantinescu. Mai multe detalii despre program si bilete gasiti pe site-ul festivalului, www.fnt.ro.
  • Noaptea Alba a Creatorilor & Designerilor de produs poate fi o alta idee buna, daca esti in cautare de inspiratie sau relaxare. Sambata seara, de la ora 19, se deschide cea de-a 4-a editie a evenimentului  desfasurat in cadrul spatiilor oferite de Institutului Cultural Roman. Mai multe detalii puteti gasi aici.
  • HomeFest – daca vreti sa prindeti ultima zi a “primului festival artistic care se desfasoara in case si apartamente”*, ar trebui sa va grabiti. Sambata de la ora 18 incepe ultima zi a Festivalului HomeFest. Nu uitati sa luati si o carte cu voi, pentru a “plati” intrarea. Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului.
  • Daca sunteti curiosi sa auziti cum suna o combinatie de bossa nova, samba, choro, baiao, brazilectro si jazz, puteti merge la Concertul Breeze - “Isso é Bossa Nova, isso é natural” – care are loc sambata de la ora 19. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul creart.
  • CCSE, Bean MC & Vali Umbra, Fanescu, Psihotrop prezinta, sambata, de la ora 21, primul material al proiectului Cred ca sunt extraterestru in Club Colectiv. Proiectul se desfasoara sub umbrela “familiei” Subcarpati. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

*potrivit organizatorilor HomeFest.