Luni, 10 decembrie, la Teatrul National din Bucuresti, va avea loc concertul sustinut de Analia Selis. Invitati speciali la concert vor fi Pepe, Elena Gheorghe, Anca Parghel, Biu Marketti (Cuba), Marieta Gonzalez (Cuba). Acestia vor canta evident live, impreuna cu trupa Analiei, dar si alaturi de alti instrumentisti, cateva piese noi sau in interpetari inedite.

Unul din momentele speciale ale spectacolului il constituie interpretarea romaneasca a unor colinde traditionale. Ca de obicei, pentru ca spectacolele de Craciun ale Analiei au devenit deja o traditie, nu vor lipsi si alte surprize: alte aparitii neanuntate, un program video special realizat si multe altele, potrivit unui comunicat de presa.

Cantecele Analiei sunt fie creatii proprii, fie adaptari traditionale in ritmuri de rumba si bolero, iar in compunerea ritmului muzical si a versurilor, Analia se inspira din sentimentele sale fata de tara, familie, prieteni, iubire.

Tanara interpreta doreste sa convinga publicul ca muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele pure si curate pe care le simtim fata de cei dragi.

Biletele, care costa 30 si 50 de lei, se gasesc la Teatrul National, Magazinul Muzica, magazinele Flanco si Flamingo, precum si la www.bilet.ro.

Analia Selis este o tanara de 27 ani, originara din Argentina, este nascuta in zodia taurului si marturiseste despre ea ca este foarte sincera, sentimentala si fericita.