Sambata, 8 decembrie, intre orele 10:00 si 18:00, in clubul-restaurant “La Scena” va avea loc Targul de moda Fashion East Fair. Acesta va aduce peste 33 de designeri autohtoni care vor prezenta si vinde creatiile lor unicat, un make up artist si un hair stylist de renume international.

Unul dintre criteriile cele mai importante in selectia participantilor a fost originalitatea si inventivitatea propriei viziuni asupra materialului, taieturilor, cusaturilor, capacitatea de a remixa elemente din alte culturi, potrivit comunicatedepresa.ro. A fost incurajata, in mod special, participarea designerilor mai putin cunoscuti, care fac doar piese unicat, lucrate manual, fara a le fi introdus intr-un circuit de distributie si promovare clasic.

Vizitatorii Fashion East Fair vor putea cumpara sau admira haine selfmade, second-hand, pantofi, jucarii urbane, instalatii textile si multe alte perspective artistice asupra zonei fashion.

In cadrul acestui eveniment Fashion East Fair are ca invitati speciali un hair stylist din Berlin, un DJ londonez si un make-up artist roman.

Intrarea la targ va costa 10 ron, din care 6 ron reprezinta bon de consumatie.