"Monoloagele vaginului", dupa Eve Ensler.

Diana GiubeneaFoto: You Tube / Romaniafilm

Cu: DIANA Giubernea

Regia: MONA Gavrilas

Cand: Marti, 8 decembrie 2015, ora 21:00

Unde: Trollo Pub, Soseaua Viilor 11

Durata: 1 ora si 10 minute

Suport artisti: 20 de lei

Rezervari: 0720 033 993 / trollopub@gmail.com

Inorog ART: https://www.facebook.com/Inorog-ART-259425920890968/

Pe langa cronicile excelente, si spectacolul pus in scena de Mona Gavrilas a bifat un premiu in cadrul Festivalului International al Teatrului de Studio, avand la activ peste 350 de reprezentatii in toata tara, independent sau in turnee, la Brasov, Timisoara, Arad, Sighetu Marmatiei, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Rosia Montana, Pitesti, Bacau, Costinesti, Sibiu samd.

Textul a fost tradus in 40 de limbi si jucat in peste 50 de tari, starnind un fenomen mondial, un manifest care a generat miscarea mondiala impotriva violentei asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler este deopotriva o provocare pentru actrite si regizori. Nimeni nu pleaca indiferent de la spectacol, iar spectatorii, deopotriva barbati si femei, se dezbraca de prejudecati.

Cateva titluri din cronicile spectacolului:

Ileana LUCACIU: "Regizoarea Mona Gavrilas si actrita Diana Giubernea, cu mult curaj, urmeaza calea afirmarii in teatrul independent" / Magdalena BOIANGIU: "Monoloagele Vaginului, celebra piesa a scriitoarei americane Eve Ensler, face sali pline la Teatrul Nottara din Capitala" / "Un spectacol de teatru rafinat pentru toti cei care apreciaza bunul simt pe scena" / "Un spectacol emotionant , de calitate, cu un umor fin".