Pe 7 decembrie, la ora 19.00, s-a deschis “Arctic Parc” – cel mai mare patinoar artificial din Bucuresti. Patinoarul va gazdui concerte, un carnaval, concursuri de miss si petreceri pe gheata. Patinoarul “Arctic Parc” este situat pe soseaua Kiseleff, vizavi de restaurantul “Doina”.

Potrivit Primariei Sectorului 1, “Arctic Parc” – cel mai mare pationar artificial din Bucuresti - va include, pe langa patinoarul rezervat adultilor, singura suprafata de gheata din Capitala amenjata special pentru copii mai mici de 10 ani.

Pe o suprafata speciala de 100 metri patrati, cei mici vor fi invatati de un instructor sa patineze. Adultii si tinerii obisnuiti deja cu acest sport vor avea la dispozitie o arena de aproape 1.000 de metri patrati unde vor putea sa patineze.

In pauzele de refacere a ghetii, organizatorii au adaugat patinoarului o rampa de snowtube, unde se vor forma echipe care se vor da pe gheata cu un colac special, in timp ce altii vor merge inaintea lor si vor face pârtie pe patinoar.

In toata perioada sarbatorilor de iarna, micutii vor putea vizita “casuta lui Mos Craciun”, amplasata lânga patinoar, unde vor primi cadouri speciale.