Miss Platnum, pe numele sau adevarat Ruth Renner, isi va lansa albumul "Sefa" si in Romania. O artista cunoscuta in lumea muzicala internationala prin vocea sa nemaipomenita, o romanca ambitioasa si foarte indragostita de muzica, Miss Platnum a sustinut nenumarate concerte in lumea intreaga.

Artista, o romanca plecata din Banat in Germania, s-a bucurat de un real succes la public in Londra, unde a concertat alaturi de formatia newyorkeza Balkan Beat Box, la Amsterdam, unde a cantat alaturi de DJ Shantel, dar oriunde a mers in lume, Ruth a cucerit prin firea sa deschisa si surasul cald.

“Sunt mandra ca sunt romanca. Ma intorc oricand cu bucurie in tara mea natala" a decalarat Miss Platnum.

Miss Platnum nu poate sa se decida asupra unui singur gen muzical pe care sa il abordeze, asa ca a inventat ea unul: R’n’Balkan, o combinatie spumoasa de R’n’B si muzica folclorica din Balcani.

In Germania, single-ul „Give Me The Food" a inregistrat un mare succes, la fel ca si "Come Marry Me" si “Mercedes Benz”. Romanii au primit-o cu inima deschisa pe Miss Platnum, iar “Give Me The Food” a figurat saptamani bune in RT100, potrivit unui comunicat de presa.

In afara de piesele foarte cunoscute ale artistei, pe noul album se regasesc melodii precum "Sweet Garden", "Sinking Boat", "Butter" si altele.