Ozosep, târgul gastro-cultural va fi prezent la Bucuresti intr-o editie de Craciun. Deschis in zilele de 12 si 13 decembrie 2015, intre orele 10.00 – 18.00, in grădina Verona (str Pictor Arthur Verona nr.13-15), bucureștenii iubitori de frumos si de bun vor avea ocazia de a degusta în cadrul târgului delicatesele secuieşti pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale și să descopere lumea colorată a jucăriilor din lemn, a obiectelor din ceramică dar și multe alte produse făcute de meșterii noștri artizani, numai bune pentru a fi dăruite de sărbători.

Ozosep - Targ gastro-culturalFoto: Afis

Organizatorii au ales pentru târgul Ozosep o locație cu o atmosferă specială, unde vizitatorii sunt așteptați cu sute de porții de gulaș pregătite pe loc, mâncare de post la ceaun, vin fiert, ceai cald, dar și un atelier de creație pentru copii unde cei mici vor fabrica decorațiuni de crăciun într-o parte special amenajată și încălzită a grădinii.

Amatorii de muzică bună sunt invitați la un concert live cu trupa D.N.S., formată din tineri talentați din Borsec.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, cu doar producători mici.

Astfel, cei aproape 30 de producători vor oferi: kürtős, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri, și siropuri naturale, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, bijuterii hand made, produse din ceramică, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase.