​​Weekend-ul acesta adultii sunt invitati sa cada pe ganduri la Festivalul International de Psihanaliza si Film si copiii asteptati de Mos Craciun laBucharest Christmas Market. In plus, pe scena amplasa in targul de Craciun din centrul Capitalei vor urca Smiley, Jazzy Jo, Radio Killer si multi altii. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un sfarsit de saptamana reusit in Bucuresti.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Ajuns la cea de-a patra editie, Festivalul International de Psihanaliza si Film poate fi o idee excelenta pentru iubitorii de film care isi doresc la finalul proiectiei sa isi confrunte propriile trairi generate de opera cu analiza rece a unui psihanalist.  Festivalul, organizat la Cinema Elvira Popoescu, prezinta o serie de filme in premiera in Romania. Sambata dimineata, de la ora 11, copiii sunt asteptati sa urmareasca in avanpremiera in Romania filmului “Toto, Cocoselul cel viteaz” si duminica de la aceeasi ora “Hotel Transilvania 2”.  Tot sambata, dar pe seara, de la ora 20.30, adultii isi pot aminti de “epoca de aur” urmarind “povestea uimitoare a casetelor video piratate care au transformat vocea unei femei într-un simbol al libertatii”, spusa prin intermediul proiectiei Chuck Norris vs Communism. Programul si alte detalii puteti gasi pe site-ul festivalului: famart.ro. 
  • “Jazz- Expozitie de arta contemporana”, a doua expozitie de arta contemporana a pictorului Florin Coman, poate fi o alta experienta interesanta pusa dispozitia publicului bucurestean. Ceainaria Serendipity este gazda evenimentului la care puteti merge in acest weekend incepand cu ora 12. Mai multe informatii despre artist și imagini ale picturilor sale gasiti pe www.florincoman.ro și contemporaryartromania.com 
  • Sambata si Duminica, intre orele 15 si 20, la The Ark, puteti vizita “un vernisaj de arta in care vor straluci 30 de tineri artisti romani”. Evenimentul este pus in scena de Experimentalist.RO, o platforma de creativitate urbana. 
  • In acest weekend, Mos Craciun viziteaza targul de Craciun organizat in Piata Universitatii in intervalele orare 11-13 si 17-20. Tot la Bucharest Christmas Market, sambata, de la ora 18:30 ii puteti asculta pe Smiley, Jazzy Jo, Sore si multi altii. Duminica de la aceeasi ora pe scena amplasata in centrul capitalei vor urca El Negro, Fredi Camacho si Biu Marquetti. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.