Clubul Princess din Regie a anuntat joi dupa-amiaza ca anuleaza petrecerea de Revelion care ar fi urmat sa se desfasoare in aceasta noapte, "ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor". Proprietarii sustin ca motivele pentru care clubul nu poate functiona in aceasta noapte sunt "pur birocratice, nicidecum tehnice".

Clubul Princess din Regie anunta ca isi anuleaza petrecerea de RevelionFoto: Facebook - Princess Club

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, clubul precizeaza ca a fost inchis o perioada, timp in care s-au desfasurat lucrari pentru indeplinirea normelor ISU care au fost duse la bun sfarsit, adaugand ca " indeplineste in acest moment toate normele de siguranta impotriva incendiilor".

Totodata, se mai precizeaza ca "motivele pentru care clubul Princess Bucuresti nu poate functiona in noaptea de Revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice".

  • Postarea integrala de pe pagina clubului Princess

"Incepem acest comunicat prin a ne cere scuze tuturor clientilor nostri pentru aceasta situatie nedorita in care ne aflam.

Suntem nevoiti sa anulam evenimentul din aceasta seara, respectiv petrecerea de revelion, ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor.

Va asiguram ca pe toata perioada in care clubul Princess a fost inchis, s au desfasurat lucrari intense pentru indeplinirea normelor "ISU"

Aceste lucrari au fost duse la bun sfarsit, astfel incat clubul Princess indeplineste in acest moment toate normele de siguranta impotriva incendiilor.

Rugam persoanele care au achitat biletele, sa sune la nr 0720. 535. 383. pentru returnarea banilor.

Motivele pentru care clubul Princess Bucuresti nu poate functiona in noaptea de revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice"