Luni, 10 decembrie, la Teatrul National din Bucuresti, Analia Selis a sustinut un concert minunat impreuna cu invitatii sai, printre acestia numarandu-se Pepe, Anca si Ciprian Parghel si Marieta Gonzalez, din Cuba. Aceastia au interpretat alaturi de Analia si trupa sa piese live.

Pepe a facut un duet cu Analis pe melodia "Rosa Maria". In afara de piesa, care i-a adus celebritatea in Romania, "Yo no soy de aqui", Analia a mai interpretat melodii precum "Suenios", o melodie ce se va afla pe urmatorul sau album, "Cred in tine" si "Noapte Lunga", dar supriza serii a fost reprezentata de catre colindele romanesti interpretate de artista, printre care si "Astazi s-a nascut Hristos" si un colind strain "Doerme negrito".

Artista se pregateste sa lanseze un nou album pe piata, intitulat "Suenos" (Vise).

Cantareata a semnat de curand un contract cu casa de discuri Cat Music, schimbare care a facut-o foarte fericita.

"Aveam nevoie de o schimbare in cariera mea. Privesc cu entuziasm aceasta colaborare si consider ca am ajuns in acel punct in care am luat o decizie care imi va influenta pozitiv intreaga viata profesionala de acum inainte. Noul meu album sper sa fie o surpriza placuta pentru fanii mei si pentru cei care au crezut inca de la inceput in muzica mea. Imi doresc sa nu ii dezamagesc niciodata! Nu va fi o schimbare de stil, insa noul abum va fi mult mai matur. Cu siguranta va fi totusi o schimbare de imagine, pe care o astept cu nerabdare", a declarat cu cateva saptamani in urma.