Cele mai recente colectii realizate de 25 de designeri de moda romani vor putea fi admirate si cumparate in weekend la Artmark, cu ocazia celei de-a patra editii a pop-up shopului Band of Creators.

Pop-up WorkshopFoto: Hotnews

Printre autorii colectiilor se numara Ioana Ciolacu, Veronica Zaharia (fondatorul brandului Parlor) sau Bianca Popp.

Ciolacu si-a prezentat noua colecţie în urmă cu o lună, în cadrul Berlin Fashion Week, iar la pop-up shop va aduce linia ready to wear de primăvară – vară.

Parlor, brandul creat de Veronica Zaharia, va prezenta in premieră colecţia “I love Parlor”, cu piese inspirate din designul ţinutelor de seară şi cu aceleaşi detalii feminine şi elemente de broderii şi dantelă care au creat identitatea brandului în cei aproape 6 ani de existenţă.

Bianca Popp a absolvit un master în modă la celebrul Institut Marangoni din Milano, şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă 2016 la Paris Fashion Week, iar la pop-up shop vine cu o colecţie nouă, dedicată femeilor pentru care moda e o formă de expresie a personalitaţii.

Ele sunt doar trei dintre designerii talentaţi pe care îi puteţi intâlni sâmbătă şi duminică la Artmark. Lor li se alătură Pas du tout, Larisa Dragna, Florentina Giol, Edita Lupea, Smaranda Almăşan, Framboise, Spoff, Christine on the Clouds, Amelie Suri, Poelle, Tulipe Nero, Omra, Mihher, THAÏS & STRÖE şi ASX2.

Zona de accesorii va fi reprezentata de branduri precum Atribut, Contemporia, Prochaine, Iuliana Asoltanei, Snob sau Laura Olaru.

Beauty District, prezent la fiecare ediţie a evenimentului Band of Creators, va avea si in acest weekend un spatiu în care va oferi gratuit servicii de manichiura.

Pop-up shopul va fi deschis sâmbătă şi duminică, la Artmark, in apropiere de Ateneul Roman, între orele 11.00 şi 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitaţie.