Sambata, 15 decembrie 2007, incepand cu 19:00, in Club B 52 va avea loc concertul Travka. Travka Live Tour 2007 se apropie de final, pana acum au avut loc concerte in cele mai importante orase ale tarii, unde mii de fani s-au strans la concertele Travka programate pentru aceasta perioada.

Urmatoarele concerte Travka vor avea loc in Suceava - joi, 20 decembrie ora 21:00, Club 60 si la Iasi - vineri, 21 decembrie, ora 21:00, in Club Hands.

"Vreau sa simt Praga" este cel de-al doilea album al formatiei Travka. El se poate descarca gratuit de pe site-ul RadioLynx.ro. Pana in prezent au fost descarcate de pe site-ul radioului in jur de 17.000 de albume, record pentru piata muzicala din Romania.

Alaturarea RadioLynx.ro si Travka nu este deloc intamplatoare: RadioLynx.ro promoveaza, prin emisiunea Antidot, realizata de catre Viorel Grecu, in fiecare luni intre orele 22:00 - 24:00 tot ce e nou la nivel muzical alternativ la noi in tara.

In editia de luni, 17 decembrie, ora 22:00 invitati vor fi "Urma" si cu cel de-al treilea album al lor, " Trend Off".

"Urma este fara indoiala una dintre cele mai importante fenomene "cult" ale scenei alternative romanesti. Fara o promovare agresiva, trupa a reusit intr-o perioasa relativ scurta sa castige un numar impresionant de fani. Lucru firesc daca avem in vedere caldura, profunzimea, forta, sensibilitatea, impetuozitatea degajate de muzica Urma. O muzica ce se distinge si prin sunetul predominant acustic caruia formatia i-a ramas fidela pe toate albumele sale" a declarat Viorel Grecu.