Clujenii sunt invitati in 14 mai la o mare iesire la iarba verde cu muzica buna, zone de relaxare si activitati in aer liber. Picnic in the Park va avea loc in Iulius Parc si este organizat in spiritul festivalului Jazz in the Park. Activitatile in Iulius Parc vor incepe sambata, 14 mai, de la ora 12:00 si vor dura pana la ora 22:00. Aici vor concerta trupele The Kryptonite Sparks, Tango with Lions si Aaron.

Picnic in the ParkFoto: webPR.ro

"Picnic in the Park e ultimul moment in care comunitatea noastra se aduna la un loc, inainte de festivalul Jazz in the Park din iulie. Va fi un eveniment de o zi, intr-un spatiu foarte frumos, unde speram sa-i surprindem pozitiv pe fanii nostri prin atmosfera si muzica. Am pregatit un line-up bun si multe surprize. Noutatea fata de anul trecut este petrecerea care va avea loc dupa ora 22:00. Anul trecut am simtit ca publicul mai voia sa stea, ca abia s-a incalzit, iar anul acesta avem un plan si dupa ora 22:00", precizeaza directorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

Dupa ce se lasa noaptea si pana la ivirea zorilor, petrecerea continua la Sala Polivalenta la o petrecere unde vor mixa DJ-ii trupei Jazzanova: Alexander Barck si Jurgen von Knoblauch. Biletele pentru petrecerea de la Sala Polivalenta se pot cumpara online din 29 iunie prin reteaua www.biletmaster.ro. In perioada de presale biletele vor costa 25 de lei.

"Jazzanova este o trupa cu care ne dorim de mult timp sa lucram. Va fi un bun mod de a incheia o zi frumoasa si relaxanta", spune Alin Vaida.

DJ-ii de la Jazzanova propun pentru petrecerea de la Sala Polivalenta DJ Seturi care imbina muzica funk cu nu jazz, electronica, jazz house si latin jazz. Sunt printre cei mai solicitati DJ-i din Berlin.

AaRON este un duo de pop rock din Franta, compus din Simon Buret and Olivier Coursier. Albumul lor de debut Artificial Animals Riding on Neverland a fost lansat in 2007 si i-a facut cunoscuti atat in Franta, cat si in alte tari din Europa. Cel mai recent album, We Cut The Night, a fost lansat in toamna anului trecut. AaRON va canta in premiera in Romania la Picnic in the Park.

AaRON-Blouson Noir

Trupa de indie/alternative Tango for Lions promite un show cu multa energie la Picnic in the Park. Cel de-al doilea album, "A long walk", a fost votat in 2013 drept unul dintre cele mai bune albume ale anului. Anul trecut, Tango with Lions a cantat pentru prima data in Romania, la Jazz in the Park.

Tango with Lions - In a Bar

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, o combinatie eclectica de indie, alternative si hard rock.