Actrita Gemma Whelan, interpreta fiicei lui Balon si sora curajoasa a lui Theon din serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", Yara Greyjoy, va fi prezenta la East European Comic Con, ce se va desfasura la complexul Romexpo din Bucuresti, in perioada 27 - 29 mai. Anul acesta marcheaza cea de-a patra editie a celui mai mare eveniment dedicat pasionatilor de seriale, filme, benzi desenate si gaming din Estul Europei.

Yara Greyjoy din Game of Thrones vine la Comic ConFoto: Comic Con

Gemma Whelan este cel de-al saselea nume de la Hollywood care va lua parte la eveniment, dupa Daniel Portman ( Game of Thrones), Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time) si Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold).

Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate inca de la prima aparitie ca Yara Greyjoy, fiica fidela a lui Balon si sora neinfricata si indrazneata a lui Theon. Calitatile sale de razboinica o recomanda ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabila sa lupte pana la capat pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Actrita a mai interpretat si alte roluri in diverse seriale TV precum Sibings, 10 Minutes Tales, Uncle si multe altele. Totodata, actrita a jucat si in filmul Gulliver's Travels, cu Jack Black si Jason Segel in rolurile principale.

Gemma Whelan se alatura astfel colegilor sai de platou din Game of Thrones, Charles Dance (Tywin Lannister) si Daniel Portman (Podrick Payne).

Si alte seriale si filme de success vor fi prezente la East European Comic Con: LOST si Supernatural vor fi reprezentate de Mark Pellegrino, Dr. Who si Hobbitul de catre Sylvester McCoy, iar Vampires Diaries si Once Upon a Time de catre David Anders.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 se vor intalni cu actori de la Hollywood si vor putea participa la competitia regionala de gaming.

In plus, va fi amenajata si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online. Printre acestia din urma se numara Romercial, Dani pe Net si Creative Monkeyz.

Abonamentele sunt disponibile in reteaua EVENTIM, la pretul de 89 de lei.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.