Gianina Corondan, Jojo, Marius Vintila si Ana Morodan si-au unit fortele pentru a-i ajuta pe copiii cu boli incurabile. Vedetele vor prezenta HOSPICE Carnival, organizat de HOSPICE Casa Sperantei, ce va avea loc pe 3 iunie la Gradina Floreasca din Bucuresti. Fondurile stranse sunt folosite pentru ingrijirea paliativa a copiilor care sufera de boli incurabile si limitatoare de viata.

HOSPICE Carnival 2016Foto: SmileMedia

Astfel, cei 300 de bucuresteni care sunt asteptati la carnaval se vor bucura de muzica live furnizata de Trupa Lipscani, cina de tip bufet, open bar, spectacole de jonglerii cu foc si multe alte surprize. Organizatorii promit un eveniment de exceptie: "Ne vom bucura de o seara magica alaturi de oamenii care simt ca traiesc cu adevarat atunci cand isi pot ajuta semenii greu incercati de destin.

HOSPICE Carnival este o petrecere caritabila pe care o dedicam copiilor care sufera de o boala incurabila, aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei".

Marius Vintila este ambasadorul fundatiei, omul care si-a oferit, de fiecare data, intregul suport pentru cauza. Cunoscutul realizator de radio va fi in mijlocul invitatilor si primul care va invarti roata norocului, unul dintre jocurile specifice carnavalelor, puse la dispozitie de organizatori.

Gianina Corondan, o sustinatoare constanta a evenimentelor caritabile, va prezenta HOSPICE Carnival alaturi de Jojo - Catalina Grama.

Jojo si Marius Vintila

Vedetele au vizitat de multe ori centrul de ingrijire paliativa HOSPICE Casa Sperantei, din Bucuresti, unde s-au intalnit cu pacientii ingrijiti de organizatie, cat si cu personalul medical.

"Ma bucur ca pot sustine din nou HOSPICE Casa Sperantei, organizatie de care m-am simtit mereu apropiata sufleteste", a marturisit Gianina Corondan.

Alaturi de ele va fi si contesa digitala Ana Morodan, cunoscut fashion blogger, unul din cei mai importanti influenceri online, antreprenoare si fondatoare a www.anamorodan.com, o platforma de "extravagante fashion, ghid de self-love si aventuri aristocratice".

Participa la carnavalul sperantei si sprijina strangerea de fonduri. Costul unui bilet este de 40 de euro, si include distractia si cina. Afla cum poti participa pe site-ul evenimentului: http://carnival.hospice.ro/ .

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.