Intre 10 si 12 iunie, Street Delivery inchide strazile pentru masini si le deschide pentru oameni, in mai multe orase din tara. In Bucuresti, deschiderea evenimentului-manifest de arhitectura si arte - ajuns la cea de-a unsprezecea editie- va avea loc vineri, 10 iunie, la ora 17:00, pe Terasa Street Delivery TIAB. La deschidere va participa si ministrul culturii, Corina Suteu.

Corina SuteuFoto: ICR NY

Pe langa ministrul culturii, la evenimentul de lansare a editiei din acest an au mai fost invitati directorul Arcub - Mihaela Paun, presedintele OAR - Serban Sturdza, co-fondatorul Librariilor Carturesti - Serban Radu, co-fondatorul Street Delivery – Cristian Neagoe si Ciprian Isac – curator sectiunea Meserie!.

In 2016 Street Delivery a ajuns la editia 11 in Bucuresti, editia 10 in Timisoara, editia 4 in Iasi si se afla la prima editie in Baia Mare. In Cluj-Napoca, cea de-a doua editie a Somes Delivery are loc in perioada 18-19 iunie.

Street Delivery este un eveniment de urbanism, arhitectura şi arte, care işi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate.

De la editia din acest an nu vor lipsi muzica, filmele si nici atelierele de creatie.

Editia Street Delivery - desfasurata anul acesta sub sloganul Meserie! - isi propune sa aduca impreuna noua generatie de makeri (designeri de produs, de moda, ilustratori, arhitecti, artisti 3D, programatori) si mestesugarii traditionali (cizmari, ceasornicari, tamplari, croitori, selari, ceaprazari) pentru un schimb de experienta, unelte si viziuni, anunta organizatorii.