Comefly.ro si asociatia 'Aici pentru tine' incerca sa aduca un strop de fericire in viata plina de suferinta a unui baiat cu dizabilitate locomotorie, transformandu-i visul de a zbura in realitate. Sandor-Levente PETER din comuna Apata, judetul Brasov, a vazut lumina zilei in data de 14 iunie 1990, in orasul Sfantu Gheorghe din judetul Covasna.

Peste doar cateva zile va implini 18 ani si va trece pragul majoratului. Soarta a fost cruda cu el si la varsta de doar 5 anisori a fost diagnosticat cu 'distrofie musculara Duchenne progresiva'. Aceasta este o boala care se traduce prin slabirea progresiva a musculaturii si in special a muschilor scheletici. Nu exista un tratament curativ pentru distrofia musculara. Medicatia si terapiile existente au doar rolul de a incetini evolutia bolii. De regula, decesul apare in cea de-a treia decada a vietii.

Sandor-Levente, un baiat cuminte care si-a acceptat boala dar care are sufletul sfasiat de suferinta, nu a avut sansa de a simti din plin bucuria copilariei. Inca de la varsta de 11 ani a ramas imobilizat in scaunul cu rotile. Boala nu i-a permis nici macar sa-si foloseasca mainile pentru a se deplasa cu scaunul in care a fost condamnat sa-si petreaca intreaga viata. Parintii sunt cei care l-au dus si l-au adus de la scoala si care il ajuta si acum sa se deplaseze acolo unde are nevoie sau unde isi doreste sa ajunga.

In prezent, lui Sandor ii place sa-si petreaca timpul privind zborul avioanelor pe cer si incercand apoi sa le deseneze pe hartie. Probabil ca imposibilitatea lui de a merge l-a facut sa-si doreasca sa zboare.

Din dorinta de a-i indulci putin viata, comefly.ro si asociatia 'Aici pentru tine' (cu ajutorul domnului Alexandru Covrig) ii ofera cadou de majorat un zbor cu avionul deasupra Brasovului. Gestul nostru mai are un scop. Sandor este un baiat care nu cere, insa ne-a marturisit ca si-ar dori tare mult sa poata sa se deplaseze singur, fara ajutorul cuiva. Pentru asta are nevoie de un scaun electric cu rotile. Cei care doresc sa ni se alature in demersul nostru de a alina suferinta unui copil, pot dona orice suma de bani in scopul achizitionarii unui scaun electric cu rotile.

Zborul va avea loc duminica 12 iunie 2016, la ora 11:00, de pe aerodromul aeroclubului 'Iosif Silomon' din Ghimbav.

Persoane de contact:

Marian BOBE | ComeFly.Ro

marian@comefly.ro

0728.941.487

Romina Beatris DOVLEAC | Asociatia Aici pentru Tine

romina@adteam.ro

0735.302.086