11 persoane care distribuiau canabis, cocaina si ecstasy in cluburile si la petrecerile private de tip "afterparty" din Capitala au fost arestate preventiv, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti. Procurorii DIICOT impreuna cu politia au efectuat 23 de perchezitii, gasind peste 40 de grame de cocaina, un numar semnificativ de comprimate MDMA (ecstasy), canabis si amfetamina.

Trafic de droguri in cluburile din CapitalaFoto: diicot.ro

In urma perchezitiilor au fost gasite si ridicate trei cantare electronice, folosite la portionarea drogurilor, 41,12 grame de cocaina, 4,24 grame de amfetamina, 254 de comprimate MDMA, 112,51 grame de cannabis, precum si 1.500 de euro, 30.000 de lei, si 20 de telefoane mobile, precizeaza DIICOT intr-un comunicat de rpesa remis marti, 14 iunie.

Potrivit comunicatului DIICOT, cei 11 inculpati ar fi actionat pe raza sectorului 4 din Bucuresti si a judetului Ilfov, aprovizionand cu droguri diversi consumatori din cluburile de noapte si de la petreceri private "Afterparty".

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism "Serviciul Teritorial Bucuresti" au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor, ulterior Tribunalul Bucuresti dispunand arestarea preventiva a acestora pentru o perioada de 30 zile.