Sambata, 15 decembrie, s-a incheiat primul concurs privat de compozitie din Romania, "Battle Of Songs". Acest lucru s-a intamplat, in direct din studiourile Kiss FM. In dialog cu Andreea Remetan, Zoli Toth (SISTEM), cel care a initiat concursul, a zis STOP VOT.

Ultimele ore de concurs au fost pline de emotii pentru compozitorii pieselor din varful clasamentului, pentru ca s-au petrecut multe rasturnari si schimbari.

Castigatorul editiei Battle Of Songs 2007 este solistul charismatic al unei trupei de succes: Doru Isaroiu de la Parlament. El va intra in posesia premiului de 10 000 de euro, oferit de Durex.

„Ne-am bucurat sa descoperim practic intr-un solist vocal un compozitor care a reusit sa convinga publicul si juriul. Battle Of Songs a adus in atentia publicului si a nostra compozitori din Romania si din strainatate. Multi dintre ei sunt foarte talentati. Star

Management face demersuri pentru a valorifica un numar cat mai mare de piese din concurs.” a declarat Zoli Toth.

Compozitorii pieselor clasate pe locurile II, III si IV vor primi premii constand in echipamente de studio de la Sound Creation.