Cei de la Juke Box au lansat de curand un album de colinde, intitulat "Christmas Songs”, care se bucura de un real succes. Creat dupa chipul si asemanarea trupei de coveruri, albumul s-a vandut peste asteptari inca din prima saptamana cand a fost lansat.

Trupa a primit mai multe scrisori si e-mailuri decat de obicei, de la cei care ii urmaresc in fiecare miercuri cum acompanieza carcotelile lui Huidu si Gainusa, cei care ii urmeaza la petrecerile din Coyote Cafe sau de la cei care ii simpatizeaza pentru stil si umor si vor sa detina o bucatica de Juke Box: album cu autografe.

Asadar, inarmati cu markere si cd-uri, membrii trupei pornesc la colindat in magazinele Diverta, vineri, 21 decembrie, de la orele 19:00, in Mall Vitan si duminica, 23 decembrie in Mall Plazza, de la orele 18:00.

Baietii s-au gandit ca acesta ar fi cel mai potrivit cadou de Sarbatori , adica un album semnat Juke Box, la propriu si la figurat, cu hituri de sezon , precum “Jingle Bells”, “We Wish You A Merry Christmas”, “Let It Snow”, “Merry Christmas Everyone”, “Santa Claus Is Coming To Town”, “Please Come Home For Christmas”, “Jingle Bell Rock”, “Sleigh Ride” si “Rudolph The Red-Nosed Reindeer”.