Vama, Up To Eleven si Holograf sunt cateva dintre trupele care vor canta in cadrul evenimentului "Noua ne pasa", organizat de Asociatia Promusic Events impreuna cu o parte dintre ranitii din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia 64 de persoane au murit. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane. Banii stransi vor merge catre victimele care inca au nevoie de tratament.

HotNews.roFoto: Hotnews

Una dintre cele mai promitatoare trupe ale noului val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci membri in timpul concertului de lansare al celui de-al doilea material discografic, "Mantras of War", in urma incendiului din Clubul Colectiv.

In urma acelei nopti fatidice, 64 de tineri si-au pierdut viata, iar 160 de alti raniti inca au nevoie de ingrijiri medicale.

Astfel, la un an de la tragedie (30 octombrie 2016), o parte din ranitii din Colectiv impreuna cu Asociatia Promusic Events vor organiza un eveniment rock caritabil, la Arenele Romane din Bucuresti. Banii stransi vor fi directionati catre victimele care inca au nevoie de tratament.

In acest eveniment sunt incluse atat formatii tinere precum Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai caror membri au fost raniti in accident, cat si artisti consacrati printre care se numara Holograf, Vama si Nicu Covaci.

Pe langa concerte si licitatii, #FIND_US, va veni cu o selectie de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity. Acestea vor putea fi achizitionate direct de la eveniment la pretul fix de 200 lei, iar fondurile stranse de asociatie de pe aceste printuri vor merge catre colegii fotografi care se afla in procesul de recuperare.

Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei).