Intre 23 si 25 septembrie, in Gradina Ansamblului Palas din Iasi, se va desfasura prima editia a festivalului Street Food. Astfel, timp de trei zile vizitatorii se vor putea intalni cu preparate culinare dintre cele mai diverse: de la pizza napoletana, la gulas, quesedilla, preparate asiatice, peste, burgeri cu retete deosebite si deserturi. Nu vor lipsi berile artizanale din toate colturile tarii si vinurile alese. Atmosfera va fi completata de muzica live si alte surprize, anunta organizatorii. Dintre cei care vor urca pe scena Street Food Festival ii amintim pe Otherside, Helen, Lucia si Jazzy Bit.

Street Food Festival ajunge la IasiFoto: Street Food Festival

"Suntem nerabdatori sa interactionam cu publicul iesean, dar si cu cei din judetele apropiate Iasiului. Ne-au contactat foarte multi oameni din Botosani, Bacau, Suceava, chiar si din Chisinau sa ne spuna ca abia asteapta sa guste din preparatele delicioase care se vor gasi la Street Food Festival Iasi. Reteta evenimentului din gradina Ansamblului Palas este identica celei de la Cluj, asadar suntem siguri ca vom avea parte de aceeasi atmosfera si de aceleasi produse de calitate, pe care vendorii nostri le vor oferi", spune Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Timp de trei zile, in Gradina Ansamblului Palas, vizitatorii se vor putea intalni cu preparate culinare dintre cele mai diverse: de la pizza napoletana, la gulas, quesedilla, preparate asiatice, peste, burgeri cu retete deosebite, sandwichuri cu cele mai delicioase ingrediente si deserturi pentru fiecare gurmand, toate proaspete si create in spiritul Street Food. Nu vor lipsi nici berile artizanale.

In fiecare seara, pe scena festivalului vor urca trupe care sa incante live publicul iesean cu ritmuri de funk, jazz, world music sau soul.

  • Programul Street Food Festival Iasi

Vineri, 23 septembrie

18:00 - Thrills

19:30 - Funkorporation

21:30 - Otherside

Sambata, 24 septembrie

18:00 - Soul Serenade

19:30 - JazzyBit

21:30 - Groove Hug

Duminica, 25 septembrie

17:30 - Peter Sarik Trio

19:30 - Lucia

21:30 - Helen

Intrarea la eveniment este libera.