Biletele la categoria Golden Circle pentru concertul pe care Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti chitaristi si compozitori din Balcani, il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, pe 30 septembrie, s-au epuizat, anunta organizatorii.

Goran BregovicFoto: Arhiva personala

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de "Wedding and funeral orchestra", pentru un show care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru. Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti.

In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane Zuralia Orchestra, un grup de 11 muzicieni experimentati, recunoscuti atat pe plan local cat si pe plan international, ce combina trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor 2 solisti si, bineinteles, clarinetul.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de ginte sarba. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie si-a petrecut-o la Scoala de Muzica, studiind vioara. Paradoxal, institutia de invatamant a decis sa il exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp dupa excluderea lui din scoala, mama sa i-a cumparat o chitara. La varsta de saisprezece ani a fost parasit de cea care i-a dat viata, fiind ingrijit de cateva rude dornice sa-l sprijine.

Categoria de bilete B, fara loc in fata scenei este sold out. Momentan mai sunt disponibile bilete la categoriile A cu loc si C fara loc dar cel mai probabil biletele de la A se vor epuiza curand, spun organizatorii.

In ziua concertului, biletele vor costa 200 de lei si 100 de lei, in functie de categoria aleasa.

Biletele inainte de concert pot fi cumparate online pe iabilet.ro mai ieftin.