Spectacolul "Dansand in noapte" de Patrick Ellsworth, dupa filmul "Dancer in the Dark" al lui Lars von Trier, se va juca duminica, 30 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio a Teatrului National "I.L.Caragiale", in cadrul celei de-a 26-a editii a Festivalului National de Teatru, care se desfasoara pana pe 30 octombrie in Bucuresti.

Dansand in noapteFoto: FNT

Un spectacol de teatru ce sparge barierele stilistice, dar care pastreaza, intrinsec, prin poveste, dimensiunea emotionanta a celebrului film al lui Lars von Trier.

Productia Teatrului "Sica Alexandrescu" din Brasov este un demers regizoral semnat de Vlad Massaci, un discurs artistic despre natura sacrificiului, despre arta de a vedea in esenta lucrurilor chiar atunci cand lumina ochilor se stinge.

Madalina Ciotea, interpreta personajului principal este detinatoarea unui instrumentar de stari si nuante interpretative care tranmsmit o incarcatura maxima de adevar si care emotioneaza publicul prin capacitatea de a-si asuma o identitate scenica care bulverseaza prin puritate si forta.

Spectacolul a obtinut in 2015 nu mai putin de 3 premii in cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporana editia a XXVI-a, Brasov: Premiul pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru cea mai buna regie - Vlad Massaci, iar Madalina Ciotea a primit Premiul special al juriului pentru rolul Selma.

"Veniti sa vedeti o femeie pe care intunericul nu o poate opri din a dansa cu viata", spune Madalina Ciotea, interpreta Selmei.

Biletele se pot achizitiona de pe platforma www.mystage.ro.