Cea de-a IV-a editie a Festivalului National de Teatru Independent (FNTi4) se va desfasura intre 3 si 6 noiembrie in 11 spatii din capitala, printre care Godot Cafe Teatru, Unteatru si In Culise. Selectia din acest an include 37 de productii ale teatrelor independente din Bucuresti si din tara, spectacole de debut ale tinerilor absolventi UNATC, dar si o sectiune de one man/woman show.

HotNews.roFoto: Hotnews

Programul FNTi4 va reuni productii din Bucuresti, Sibiu, Cluj, Oradea si Timisoara care vor putea fi urmarite atat in Godot Cafe ¬ Teatru cat si in spatiile partenere din capitala: Point, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul de Arta Bucuresti, In Culise (Club La Scena), Teatrul Arte dell' Anima, Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O "Nicolae Balcescu", Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Coquette si Libraria Carturesti Carusel.

Aceasta editie a festivalului va marca lansarea unei platforme de dialog intre membrii Companiilor de Teatru Independent din tara si reprezentanti ai organismelor ce administreaza politicile culturale nationale.

,,Ne bucuram ca si in acest an putem oferi publicului din Bucuresti spectacole de calitate din toata tara. FNTi este o celebrare a teatrului independent romanesc. S-a nascut si a crescut, fara indoiala, din dorinta noastra, a tuturor teatrelor independente implicate direct in acest demers, de a multumi astfel fiecarui spectator pentru sprijinul pe care il acorda scenei alternative", spune George Remes, Directorul Festivalului National de Teatru Independent

Programul complet al festivalului si informatii despre spectacole si bilete pe www.fnti.ro. si pe pagina de facebook a festivalului.