Gusturile gastronomiei secuiești vor fi prezente din nou în capitală, fiind așteptați peste 25 de mici producători din Harghita și împrejurimi cu o gamă largă de produse de calitate, din ingrediente naturale atent selecționate. La Ozosep găsiți brânzeturi speciale, preparate din carne, siropuri și gemuri, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos proaspăt, pălincă din fructe alese, ciocolată artizanală, pate de bibilică și multe altele. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, dar și cosmetice naturale.

Targul OzosepFoto: Afis

La târgul Ozosep vizitatorii sunt așteptați la un gulaș deosebit, acesta fiind atracția principală a evenimentului, deoarece la fiecare ediție această mâncare specifică este gătită de noi și noi bucătari, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a gusta multe variante și rețete. La această ediție ceaunul uriaș va fi umplut de Chef Cătălin Jernoiu.

Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie în decursul celor două zile, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 11-13 copii sunt așteptați la un atelier creativ, unde vor confecționa, alături de specialiștii noștri, decorațiuni de toamnă și alte lucruri frumoase. Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită, asigurând astfel confortul celor mici.

Sâmbătă, de la ora 14, vom avea și muzică bună, oferită de Abasc, iar de la ora 17.30, vizitatorii vor putea urmări un spectacol special de POI, un joc de lumini și muzică, oferit de Otetaru Andrei.

Calitatea produselor de la Ozosep va fi la același nivel înalt ca până acum, iubitorii de bun și frumos având garanția ca produsele pe care le găsesc aici sunt realizate local din ingrediente naturale, exclusiv de mici producători, atent selecționați de organizatori!

Intrarea este libera.