Festivalul International de Circ de la Bucuresti se deschide joi, pe parcursul a 4 zile urmand sa evolueze 100 de artisti din tara si strainatate si peste 50 de animale, anunta Agerpres. Potrivit site-ului Circului Globus, publicul va avea posibilitatea sa vada dresuri de animale, acrobatii, magicieni, jonglerii, numere spectaculoase de zbor si dans.

"Evenimentul, sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, va oferi sansa iubitorilor artei circului sa vada pentru ultima oara animalele-artiste evoluand intr-un spectacol la Circ & Variete Globus. Printre atractiile festivalului se vor numara, cu siguranta, dresurile de elefanti, foci, cai, camile, ponei, tigri, catei si papagali", precizeaza sursa citata.

Reprezentatiile vor avea loc in sala de spectacol a Circ & Variete Globus pe 16 si 17 februarie, de la ora 10,00 si de la ora 19:00, iar pe 18 februarie de la ora 11:00 si de la ora 19:00. Pe 19 februarie, de la ora 18:00, un juriu de specialitate va anunta castigatorii festivalului.