Sighisoara se pregateste de Blues Festival 2008, care se va desfasura pe parcursul a trei zile - 14, 15 si 16 februarie. Festivalul va avea invitati din Ungaria si Statele Unite, Romania fiind reprezentata de trupa Joanna & The Midnight Express.

Spectacolele, prezentate de Berti Barbera, vor incepe la ora 19.30, in fiecare seara. In cadrul acestora sunt programate cate doua recitaluri a cate 80 de minute, cu o pauza de jumatate de ora intre ele, conform unui comunicat.

In cadrul Sighisoara Blues Festival 2008 va concerta o singura formatie din Romania: Joanna & The Midnight Express. Evolutia acesteia este programata in seara de 14 februarie, cand vor mai urca pe scena si Tatrai Tibor & Magyar Atom din Ungaria.

In cea de-a doua seara a Sighisoara Blues Festival 2008 vor concerta Someday Baby din Ungaria si Sugar Blue din Statele Unite.

Ultima seara a evenimentului apartine in totalitate americanilor, fiind invitati sa concerteze Corey Harris, printre cei mai bine cotati din lume la acesta ora, si Debbie Davis.