Cel mai nou film al regizorului Darren Aronofsky, mother!, a carui premiera a avut loc recent in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, va deschide Dracula Film Festival, fiind proiectat in avanpremiera nationala. Cea de-a cincea editie a festivalului dedicat filmelor horror si fantasy, Dracula Film Festival, va avea loc intre 18 si 22 octombrie, la Brasov.

HotNews.roFoto: Hotnews

mother!, filmul pe care publicatia americana The New Yorker l-a numit -o incantatoare, inspaimantatoare si aproape incredibila satira a faimei-, are in rolurile principale doi actori castigatori ai premiului Oscar: Jennifer Lawrencesi Javier Bardem.

Regia si scenariul sunt semnate de Darren Aronofsky, (nominalizat la Premiul Oscar pentru Black Swan), iar distributia este completata de Ed Harris si Michelle Pfeiffer.

Filmul, despre care autorul a declarat ca este nascut din supa primordiala a furiei si neputintei, spune povestea unui cuplu, a carui relatie e pusa la grea incercare cand in casa le sosesc oaspeti neinvitati, care le vor da peste cap existenta linistita.

Un thriller psihologic tulburator despre iubire, devotament si sacrificiu.

mother!, distribuit in Romania de Ro Image, va avea premiera pe marile ecrane pe 20 octombrie.

Timp de cinci zile, pasionatii de filme horror si fantasy, vor putea sa vada in cadrul Dracula Film Festival cele mai noi si apreciate filme de gen, atat in cadrul competitiilor de lungmetraj, scurtmetraj international si romanesc, cat si in afara lor.

Incepand cu editia 2016, Dracula Film Festival a adaugat in program o noua sectiune, Dracula Digital, dedicata amatorilor care realizeaza filme cu telefonul mobil. Dracula Film Festival va avea loc in Brasov, in perioada 18 - 22 octombrie, la Teatrul "Sica Alexandrescu", Cinemateca Patria, Cinema One si Centrul Cultural Reduta.