Vineri, 27 octombrie, pe scena Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, valoarea va fi din nou premiata in cadrul celui mai asteptat eveniment jurnalistic: PREMIILE MEDIA DE EXCELENTA, proiect nascut tocmai din dorinta de a aduce recunoasterea celor care au ales sa faca o schimbare pozitiva in societate, avand o contributie semnificativa la dezvoltarea orasului.

Premiile Media de Excelenta - 2017Foto: webPR.ro

Anul acesta organizatorii au pregatit un concept inedit, care va surprinde cu siguranta in mod placut publicul clujean.

"Intregul eveniment va evidentia eleganta si inovatia, conturandu-se in jurul unei uimitoare povesti multimedia, o calatorie digitala in care spectatorul va descoperi evolutia culturala si sociala a Clujului. Conceptul ii apartine regizorului Petre Nastase, cu care am decis sa colaboram incepand din acest an si care a adus o plus valoare evenimentului", declara Cristina Szasz, PR Manager Amprenta Advertising.

Anul acesta, alaturi de presa locala, importante trusturi media nationale si-au confirmat prezenta la eveniment: "Ne dorim dezvoltarea conceptului Premiile Media de Excelenta la nivel national, este primul an in care am extins acest concept dincolo de granitele Clujului si avem foarte multa deschidere din partea trusturilor nationale invitate.", a completat Cristina Szasz.

Laura Cosoi si Dragos Bucurenci, invitatii speciali ai acestei editii

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, evenimentul este prezentat de invitati speciali din industria show biz-ului romanesc. Anul acesta, Laura Cosoi si Dragos Bucurenci, o premiera de altfel pentru acest eveniment, au acceptat invitatia organizatorilor de a fi gazdele evenimentului.

Laura Cosoi este cunoscuta pentru rolurile sale din serialele de televiziune "La bloc", "Fete cu lipici" si "Cu un pas inainte", difuzate pe PRO TV. De asemenea, a participat si la "Dansez pentru tine" si, chiar daca nu a castigat, a continuat sa danseze si a reprezentat in 2010 Romania la "Bailando por un sueno".

"Pe 27 octombrie va dau intalnire la Opera Romana din Cluj. Fiecare intalnire cu Ardealul ma inspira si de-abia astept sa ne vedem la decernarea Premiilor Media de Excelenta!", transmite Laura publicului clujean.

Dragos Bucurenci, cunoscutul prezentator al show-ului de televiziune "Supravietuitorul" difuzat de PROTV, a condus pana in 2011 Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala care si-a propus sa construiasca o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. Intr-un sondaj realizat de GfK Romania in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani din marile orase, MaiMultVerde s-a clasat ca cea mai cunoscuta organizatie ecologista dupa Greenpeace.

In 2010, a primit Premiul "Cel mai Bun Training al Anului" la Gala Business Edu , iar incepand cu 2004 a prezentat si a realizat mai multe emisiuni de televiziune la PROTV, TVR, Realitatea TV, PrimaTV si TVR Cultural.

Blogul lui, bucurenci.ro, este intre primele 20 cele mai influente bloguri din Romania, conform ZeList.

"Ma bucur mereu sa revin la Cluj si sa prezint un eveniment de calibru pentru oras, Premiile Media de Excelenta. Ne vedem in 27 octombrie la Opera Nationala!", a declarat Dragos Bucurenci.

La solicitarea publicului s-au pus in vanzare un numar limitat de bilete. Acestea pot fi achizitionate de pe eventim.ro, din magazinele partenere Eventim sau de la standul Ticket Event din Iulius Mall, parter.