The Mission si-a propus sa se axeze mai mult pe spectacolele live. Primul eveniment de acest gen va avea loc pe 1 martie si va avea pe scena artisti ca Chicane (live), Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome (live).

Concertul va avea loc la Sala Polivalenta, sambata, 1 martie si va incepe la ora 21.00, se afirma intr-un comunicat. Daca va decideti sa va cumparati un bilet pana pe 29 februarie, acesta va costa 35 ron.

O decizie in ultimul moment va va scoate ceva mai multi bani din buzunar: in ziua concertului, biletele vor costa 50 ron. Acestea pot fi cumparate de pe bilete.ro, themission.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Pana in prezent, Chicane - sau mai bine zis Nick Bracegirdle - a avut colaborari cu artisti ca Tom Jones si Bryan Adams, devenind cunoscut dupa piesele "Saltwater" si "Offshore".

Inainte de a-si incepe cariera muzicala, Nick a incercat sa-si faca un nume in design, iar dupa ce afacerea a esuat, si-a dedicat timpul sunete.lor In timp ce studia pianul si chitara, tanarul Nick a fost expus muzicii lui Jean Michel Jarre, care a avut o influenta enorma asupra educatiei sale muzicale.