Joi seara, in clubul Spice, Mandinga a sustinut un concert, intr-o noua formula. In urma cu putin timp, La Orquesta de Salsa si-a definitivat componenta pentru urmatorii trei ani, iar concertul de joi seara a fost primul dintr-un sir foarte lung.

In deschiderea concertului a avut loc un numar de dans, cu o coregrafie minunata. Acest lucru ce i-a facut pe spectatori sa danseze pe tot parcursul concertului si sa simta atmosfera de salsa.

La Orquesta de Salsa a incantat invitatii cu melodii precum "Goochi", "Soarele Meu", "Mi tierra", "Ciorba de la bunica", "Sarba-n caruta", "Doar tu", "Donde", noul single al formatiei, interpretat de catre Alejandro.

Invitat special a fost Deian Galetin, unul dintre cei mai mari acordeionisti din Romania si nu numai.

Concertul a fost precedat de o conferinta de presa in aceasi locatie, in cadrul careia membrii trupei au vorbit despre planurile lor de viitor si despre noua lor formula. In cadrul conferintei au fost prezentati Alejandro (voce), Tony (trombon), El Nino (percutie) si pianistul Omar Secada, dar si cele doua dansatoare Elena si Simona.

Mandinga se pregateste sa scoata un nou album, doua dintre piese sunt finalizate si se gandesc pentru care dintre acestea sa faca un videoclip. "Am incheiat contractul cu Danutz SRL, pe 3 februarie, ca sa putem face un alt show si sa lucram la album" a declarat Alex, in cadrul conferintei.