Parcurile, stradutele cochete din centru, cladirile vechi, zona Palatului Regal, Calea Victoriei, Ateneul, Opera, strada Sperantei si Muzeul Literaturii, zona Kiseleff si strazile Londra si Paris sunt locurile cele mai dragi bucurestenilor, conform Radio Total. Sute de bucuresteni au raspuns campaniei Cantarea Bucurestilor initiata de Radio Total care si-a propus sa descopere partea frumoasa a capitalei.

In topul clasamentului se afla parcul Cismigiu si zona pietonala din centrul vechi. Lista locurilor frumoase din Bucuresti nu exclude cartierele, cele mai des mentionate fiind Drumul Taberei si sectorul 2, pentru spatiile verzi si locurile de joaca pentru copii.

Pentru multi locuitori ai capitalei, Bucurestiul este un oras frumos doar vara, in mare parte datorita copacilor de pe marginea strazilor.

Vedetele care locuiesc in capitala s-au alaturat campaniei Radio Total si au vorbit despre locurile care fac din Bucuresti un oras frumos. Danei Nalbaru ii place sa se plimbe in Herastrau, Razvan Fodor este foarte legat de Teatrul Metropolis, iar Simona Patruleasa se plimba cu placere pe strazile cu cladiri vechi si adora sa mearga la teatru.

Andra este incantata de circ, teatru si cinematografe, pe Calin Goia il putem intalni plimbandu-se prin Cismigiu sau pe Mantuleasa, Delia Matache are intotdeauna un loc rezervat in discoteci si cluburi, iar pentru Dragos Bucur, Drumul Taberei este partea fericita a Bucurestiului.

Pentru unele vedete, Bucurestiul este orasul lor de suflet. Tudor Chirila are atatea locuri preferate in Bucuresti, incat ar putea alcatui singur un top 20. Printre primele in clasamamentul personal al cantaretului sunt: biserica Stavropoleus, Patriarhia si casele din acea zona, cartierul Cotroceni, gradina Botanica si teatrele. Madalin Voicu este legat sufleteste de parcul care poarta numele tatalui sau, Ion Voicu, dar si de Ateneul si Opera Romana.

Unul dintre motivele pentru care Bucurestiul este apreciat atat de vedete cat si ceilalti locuitori este si viata culturala aparte.