E saptamana indragostitilor. Ce putem face in afara de obisnuitele intalniri cu iubitul/iubita sau de plimbarile prin parc? Putem merge la film, la teatru sau la un concert. Dana Rogoz ne recomanda ce este mai interesant in aceasta saptamana.

Dupa cum spune ea, filmul care merita vazut saptamana aceasta este "Juno". "L-am vazut si mi-a placut foarte tare. Are un umor finut si povestea se desfasoara intr-un ritm relaxat. Un motiv in plus sa mergeti la el este ca are mai multe nominalizari la Oscar, dintre care <> si <>. Si adevarul e ca Ellen Page face un super-rol. Eu cu ea tin la Oscarurile de anul acesta." Acest film va putea fi vizionat pana pe 21 februarie.

In ceea ce priveste teatrul, Dana ar alege "Jocul regilor", in care joaca Maia Morgenstern si Mircea Rusu. Piesa va avea loc la Teatrul Evreiesc de Stat, joi 14 februarie, incepand cu orele 19:00. De ce tocmai aceasta piesa? "Are o "distributie foarte buna, cred ca merita vazut acest spectacol. Eu am un nivel al asteptarilor foarte ridicat pentru el", spune Dana. Ea mai recomanda si "Sectorul S", din Green Hours, 26 februarie.

In materie de concerte, a iesit castigator Valentine's Day in Backstage, unde vor canta Byron, Trupa Veche si Timpuri Noi. Vedeta a optat pentru acest concert, dupa cum spune ea, pentru formatia Timpuri Noi. "Iubesc formatia asta de cand eram mica si ma bucur ca s-au reapucat serios de treaba. Ne vedem acolo!"