In cadrul Carnavalului de la Venetia, unul dintre cele mai importante evenimente anuale care are loc in Orasul Lagunelor, care a avut loc saptaman trecuta, cele patru fete din trupa Amadeus au concertat in fata a peste 20000 de oameni.

Formatia a petrecut trei zile la Venetia, timp in care a sustinut doua concerte. Pentru Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina prima zi a fost extrem de obositoare pentru ca in aceeasi zi cu drumul spre Venetia au avut si cele doua concerte in cadrul Carnavalului.

Cele patru au avut parte de cel mai numeros public din tot Carnavalul datorita vremii extrem de frumoase si a faptului ca era ultima zi de sarbatoare.

Primul concert a avut loc pe o scena imensa chiar in piata San Marco, unde au cantat in fata a 20 000 de oameni costumati in haine de carnaval care, daca la inceputul show-lui erau extrem de atenti la ce se intampla pe scena, apoi au inceput toti sa danseze.

“Aveam senzatia ca suntem intr-un film - de la decorul fara de egal al Venetiei pana la oamenii care erau parca din alte timpuri, si toate astea asta intr-o atmosfera de veselie nebuna. Ne-am simtit extraordinar pe scena si a fost o imensa bucurie pentru noi sa cantam deopotriva pentru venetieni, turisti din toate colturile lumii si, bineinteles, romani”, povesteste incantata Andreea Runceanu.

Al doilea concert a fost in interior, in Pavilionul Italiei, in fata a aproximativ 500 de oameni, intr-o atmosfera foarte calduroasa.

Dar nu chiar tot a fost frumos, fetele au avut parte si de un mic ghinion: au pierdut toate fotografiile si filmuletele pe care le-am facut in ziua cu concertele, deoarece camera foto a Alexandrei a fost furata dupa cel de-al doilea concert chiar din buzunarul producatorului spectacolului, care le facuse poze incontinuu pe scena si cu fanii, potrivit unui comunicat de presa.

“Am fost foarte triste ca am ramas fara fotografii, dar speram sa nu ne stergem din minte niciodata aceste amintiri”, a declarat Alexandra.