Arcana va canta la Brasov pe 19 aprilie

de Andreea Ghinea     HotNews.ro
Marţi, 19 februarie 2008, 15:26 Life | Prin oraş

Trupa Arcana
Foto: strefa.rockmetal.art.pl
Trupa suedeza Arcana va sustine un concert in Brasov, pe 19 aprilie,la Centrul Cultural Reduta. Inainte de concertul acesta Arcana, trupa formata in anul 1993, va lansa un nou album in 29 februarie 2008, la Kalinkaland Records in Germania. Suedezii sunt cunoscuti pentru folosirea stilului gotic cu accente medievale.

Intr-un concert organizat de Donisart si kogaionon.com, fanii vor avea oportunitatea de a-i vedea pe cei 5 artisti, Peter Bjarga, Ann-Mari Thim, Stefan Eriksson, Ia Bjarga si Mattias Borgh. Acestia isi vor promova noul material "Raspail".

"Vor veni toti 5 sa ne prezinte un show unic, intim, elegant, cu proiectii, lumanari, candelabre si multa atmosfera medievala", spun organizatorii.

In afara pieselor noi, cei prezenti vor fi incantati cu melodii mai vechi precum, "Innocent Child",  "Closure", "Wings Of Gabriel" sau "Through the Grey Horizons".

Numarul de bilete va fi strict limitat, potrivit unui comunicat de presa.

Discografie:
Dark Age of Reason (1996)
Lizabeth (1997)
Cantar de Procella  (1997)
Isabel  (1999)
The Last Embrace (2000)
Body of Sin (2002)
Inner Pale Sun  (2002)
The New Light (2004)
Le Serpent Rouge (2004)
Raspail (2008)

Ascultati in continuare melodia "Wings Of Gabriel".




























194 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    ! (Marţi, 19 februarie 2008, 23:00)

    ileana [anonim]

    Oare cine-i organizator?
    Mai bine cantau in Biserica Neagra...macar erau mai multe locuri decat la "Casa de Cultura"!


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version