Noul proiect al lui Radu Sirbu va debuta pe piata muzicala internationala la inceputul lunii aprilie si se va intitula MR. & MS.

Primul extras pe single, care va fi in limba engleza si va fi lansat la nivel european, se va numi „Love is not a reason to cry”.

Acest proiect include o interesanta si misterioasa voce feminina, o veche cunostinta a artistului. Ideea intregii colaborari s-a concretizat la momentul in care artistul era in cautarea unei voci feminine. Dar pentru ca nici una din vocile autohtone nu i se parea indeajuns de compatibila cu vocea sa, Radu s-a gandit la o veche cunostinta de a lui, de origine ucraineana si a invitat-o din pura curiozitate sa inregistreze ghidul vocal al piesei.

Dupa inregistrare Radu a realizat ca vocile lor suna perfect impreuna si sunt compatibile in totalitate. Artistul i-a propus imediat sa faca parte din proiect (care fusese gandit de la inceput bazandu-se pe prezenta unei voci feminine) pentru ca, dupa cum declara insusi artistul, “rezultatul a intrecut toate asteptarile”.

“Si pentru mine a fost o mare surpriza cand am ascultat varianta finala a piesei si am constatat ca vocea mea suna mult mai bine in combinatie cu o voce feminina. Pentru ca in O-Zone eram trei voci masculine si in general nu am avut ocazia sa fac featuring cu fete, am ramas placut surprins si am decis ca aceasta este directia in care vreau sa ma indrept.” a spus cantaretul.

Despre albumul, care va fi lansat in aceasta primavara, Radu spune ca va contine piese cu influente combinate de pop-rock, R&B, electro si nu va mai avea nimic in comun cu stilul muzical cu care Radu a obisnuit publicul.

“Sper totusi ca, odata cu lansarea acestuia, fanii, care m-au sustinut pe parcursul atator ani, sa-mi fie in continuare alaturi. Am lucrat enorm de mult in studioul meu la productia acestei piese si am pus mult suflet in ea, iar versurile ei redau o parte din viata mea. Acesta este dealtfel si motivul pentru care am tinut foarte mult sa gasesc vocea perfecta pentru a transmite mesajul meu, un mesaj extrem de pozitiv: ”Love is not a reason to cry”. Proiectul inseamna mai mult decat un duet, pentru ca pe scena o sa mai existe si alte fete. Este un proiect amplu, dar o sa las sa descoperiti acest lucru la momentul lansarii. Deja echipa mea lucreaza din greu pentru acest eveniment.” a completat Radu.

Artistul se arata foarte incantat si in ceea ce priveste sedinta foto de prezentare a proiectului.

“Am vrut sa colaborez cu cei mai buni oameni si sa am cele mai bune produse la prima sesiune foto, avand in vedere ca pozele urmau sa plece la cele mai mari case de discuri din strainatate. Cred ca am reusit acest lucru. Pozele spun toul despre noua imagine pe care o abordez. In cateva zile voi lansa si un site oficial, pe care doritorii vor putea asculta noul single, ”Love Is Not A Reason To Cry”."