Pe 22 aprilie va avea loc editia de Paste 2008 a “PROMS of Delight” la Ateneul Roman. Invitati speciali ai acestei editii vor fi Nico si Vlad Mirita. Acestia vor interpreta piesa “Pe-o margine de lume” in cadrul finalei nationale a Eurovisionului, sambata, 23 februarie 2008.

Piesa, compusa de Andrei Tudor siinterpretata de catre cei doi artisti a primit punctajul maxim atat din partea juriului cat si a publicului (284 de puncte din 288) in cadrul primei semifinale a selectiei nationale Eurovision.

Vlad Mirita este unul dintre putinii cantareti romani de cross-over, iar vocea sa deosebita a fost remarcata in cadrul unor recitaluri si turnee in Spania, Germania, Austria, Belarus, precum si in cadrul Festivalului “G. Enescu” (septembrie 2007), al mega-concertelor Proms of Delight si in “Tragedia lui Carmen”. A castigat numeroase premii in concursuri importante (premiul intai la festivalul pop “Mamaia 2002”, premiul intai la Concursul International de Canto “Traian Grozavescu”(2006), premiul Musiktheater Wien si bursa “CEE Musiktheater 2007”).

Nico, o alta voce de exceptie, a mai participat si in alti ani la selectia nationala pentru Eurovision.Artista a castigat numeroase premii, printre care unele foarte importante primite la festivalul ”Mamaia” si ”Cerbul de Aur” din Brasov, marele premiu si trofeul “Asian Voice” din Kazahstan, 2004, potrivit unui comunicat de presa.