Festivalul Artmania 2008 va avea loc in perioada 18-20 iulie la Sibiu. Dupa ce in editiile anterioare au fost aduse pe scena din Sibiu nume precum HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, in acest an vor fi prezenti in Romania unii dintre cei mai mari artisti ai muzicii rock.

Concertele vor avea loc pe 18 si 19 , iar pe 20 iulie sunt programate expozitii, proiectii de film si lansari de carte. Detaliile despre trupele care vor urca pe scena festivalului vor fi facute publice incepand cu prima saptamana a lunii martie.

Biletele vor fi puse in vanzare in cursul acestei luni, pretul si modalitatea de achizitionare a acestora urmand sa fie anuntate in curand.

Despre ARTMANIA

Prima editie a festivalului a fost un real succes, cu invitati ca HIM, Amorphis, Carmen Gray sau Silentium. Editia 2006 a festivalului s-a bucurat in totalitate de un numar de aproximativ 7000 de vizitatori si au fost prezenti peste 60 de artisti din Finlanda si Romania.

A doua editie a Festivalului Artmania si-a consolidat statutul de cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007. La eveniment au participat peste 10.000 de persoane, 500 de invitati, 150 de reprezentanti ai presei si numerosi artisti. Festivalul s-a desfasurat pe o perioada de trei zile, in Piata Mare din Sibiu, iar publicul iubitor de muzica s-a bucurat de prezenta unor nume definitorii pentru muzica rock: Within Temptation, Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si After Forever.