De 8 martie, nu sta in casa. Sunt o multime de evenimente la care poti merge ca sa sarbatoresti Ziua Femeii cu prietenele sau cu iubitul. Concerte, petreceri, striptease masculin, un targ de frumusete sau dansuri de societate, ai de unde alege.

In Bucuresti sunt concerte pentru toate gusturile: Mara&Zum vor canta, de la ora 23.00, in Green Hours; trupa Parlament va avea un concert in Hard Rock Cafe, de la ora 22.30. Pentru beat-uri puternice, poti merge la ATB, in Kristal Glam Club, de la ora 21.00.

Pentru un show incendiar, mergi sa-i vezi pe stripperii Loco Boys, care vor da (jos) tot ce vor avea mai bun la Sala Palatului. Spectacolul va incepe la ora 19.00 cu un concert al spaniolului Tony River, dedicat de asemenea femeilor.

Tot pe 8 martie incepe si targul de frumusete Estetica&Wellness 2008, eveniment dedicat produselor de frumusete, tratamentelor profesioniste si serviciilor in ceea ce priveste ingrijirea corporala. Targul este deschis atat profesionistilor, cat si publicului larg.

Daca vrei sa mergi la o zbantuiala pe cinste, exista si cateva petreceri cu tematica: in Stuf Vama Veche ai party-ul "Blind Date...with Future Mothers", de la ora 21.00, in Retro Cafe petreci cu Redd's, de la ora 18.00, iar in Frame Dj Rusu si Dj Flore organizeaza o petrecere dansanta, in care fetele vor primi o bautura din partea casei.

In Constanta se impaca si trupul, si spiritul - ai de ales intre showul stripperilor Taboo Boys, in club Two sau un spectacol de dansuri de societate, urmat de un concurs de dans, in clubul Enjoy.

In Iasi, Dj Mano mixeaza special pentru fete, in cadrul serii "Girls Night", in London Pub. Showul va incepe la ora 22.

Cat despre Cluj, atmosfera va fi incalzita la propriu de trupa Chippendales, la Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 21.00. Nu stim care este legatura stripperilor cu locatia - Casa de Cultura -, probabil ca baietii se vor pricepe sa-ti "citeasca" dorintele din priviri.