In perioada 8-10 martie la Sala Palatului a avut loc cea de-a V-a editie a Expozitiei Internationale de produse si echipamente de beauty, hairdressing si wellness, organizat de revista "Les Nouvelles Estetiques" si agentia "Estetik Media".

Evenimentul, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen ale anului, a promovat tot ceea ce este reprezentativ in sfera Esteticii Aplicate, precum: cosmetologie, aparatologie, medicina estetica, Spa, hairdressing si Wellness.

Timp de trei zile au avut loc conferinte si work-shop-uri pe teme de dermatologie, medicina si chirurgie estetica, cosmetologie, hairdressing, wellness, concursuri de coafura (tunsoare&culoare si coafura), machiaj, pictura pe unghii, body-painting.

Au fos prezenti la eveniment personalitati din lumea sportului, a fitness-ului, a frumusetii si a show-biz-ului, printre care Diana Oprea (Campioana Mondiala la Fitness Feminin), Rita Muresan, Christine Valmy, Tudor Mihaita, Analia Selis si sotul sau, violoncelistul Razvan Suma, Dana Savuica, Dana Sota, Daniela Ivanov, Doru Octavian Dumitru, Yasmine, Manuela Fedorca, Luminita Nicole Anghel, Ana Pescariu, Mihai Dragomir (Bamboo Fitness), Florin Moldovan (Men's Health).