Manic Street Preachers este cel mai nou nume confirmat pe afisul B’ESTFEST 2008, festival ce va avea loc la Romexpo in perioada 4-6 iulie. B'estfest va fi urmat pe data de 11 iulie de B’estfest Aftershock.

Manic Street Preachers, numita de fani si "Manics", este alcatuita in prezent din James Dean Bradfield (voce, chitara), Nicky Wire (bass, voce) si Sean Moore (tobe, voce). Trupa a a debutat in 1992, cu albumul ‘Generation Terrorists’ si a avut mare succes.

Pana in prezent, Manic Street Preachers a realizat opt albume,cel mai recent fiind Send Away the Tiger (mai 2007). Printre cele mai iubite piese ale trupei se numara If You Tolerate This, Your Children Will Be Next, The Masses Against the Classes, A Design for Life, Empty Souls, Your Love Alone Is Not Enough si Everything Must Go.

Printre numele confirmate pana acum pe afisul festivalului se numara Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Roisin Murphy (Moloko) si Judas Priest (la B’estfest Aftershock ).

Abonamentele pentru B’estfest (240 de lei) cat si biletele pentru B’estfest Aftershock (75 de lei) au fost puse in vanzare si pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta sau de pe www.myticket.ro.