Miercuri, 12 martie, la Bucuresti Mall a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte ale sezonului primavara vara 2008. "Brandswalk", numele prezentarii, a reunit colectiile sezonului ale firmelo Esprit, Aldo, Olsen, Springfield, Debenhams, Levi’s, Bray Suite Anthology si Tommy Hilfiger. Evenimentul a fost prezentat de catre Daniel Buzdugan.

Colectia Women Casual de la Esprit prezinta in aceasta primavara o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste. Culorile acestei primaveri sunt albul-fum si argintiul, combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens. Colectia Esprit Casual pentru barbati are ca principala sursa de inspiratie stilul docherilor anilor '60: jachete cu croieli largi, pantaloni drepti, din bumbac si panza.

Aldo propune pentru primavara-vara 2008 o reintoarcere la simplitate prin materiale, culori şi modele naturale. Romantismul este in prim plan, rochia fiind piesa-cheie a colectiei “Romantic Wish”. Tendintele din acest sezon: botul rotund, baretele pe glezna si tocurile mai groase.

OLSEN vine in intampinarea primaverii si abordeaza cinci teme diferite: SPRINGTIME , NEW AFRICA, CITY SAFARI, EASY LIVING, COOL CHIC. Piesele de rezistenta ale colectiei sunt tricotajele cu decolteuri in forma de V. In materie de accesorii, Olsen recomanda posetele plic, curelele ce pun in evidenta talia si esarfele viu colorate din tesaturi naturale.

Colectia Springfield pentru barbati: Noua colectie pentru femei este ultra-feminina si usor de purtat: rochiile, fustele si pantalonii scurti in culori indraznete sunt piesele „must-have” ale sezonului.

Debenhams reinventeaza look-uri neconventionale.

Bray Suite Anthology prezinta o colectie cu un nou format de lux. Alaturi de colectiile Bray Steve Alan, a fost prezentata si o selectie a catorva articole elaborate si exclusive purtand cateva din brandurile Einstein: 525, BSA, Sexy Woman, Absolut Joy.

Tommy Hilfiger propune trei colectii: Hilfiger Denim, Men’s Sportswear si Women’s Sportswear. Toate cele trei colectii sunt inspirate din lifestyle-ul american.