La doar cateva zile de la confirmarea prezentei trupei Cypress Hill pe scena B’ESTFEST, un nou nume si-a anuntat participarea in cadrul editiei de anul acesta a festivalului: celebrul proiect electro UNKLE!

Infiintata in 1994 de catre James Lavelle si Tim Goldsworthy, trupa britanica UNKLE a debutat discografic chiar in acelasi an, cu albumul “The Time Has Come”.

In timp, Unkle a devenit unul dintre numele preferate ale festivalurilor internationale, sustinand show-uri in fata a zeci de mii de oameni la Sziget (Ungaria), MELT! (Germania), Benicassim (Spania), Reading (Marea Britanie), Summer Sonic (Japonia) sau Pukkelpop (Belgia). Anul trecut, pe 31 august, UNKLE a concertat pentru prima data in Romania, la Delta Music Fest.

Conform organizatorilor Emag!c Entertainment, anul acesta, UNKLE revine in Romania pentru a sustine un show in cadrul B’estfest 2008, chiar in prima zi a festivalului, pe 4 iulie. Biletele de o zi (4, 5, sau 6 iulie ) au fost deja puse in vanzare.

Acestea costa 90 de lei in presale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, acestea sa coste 110 lei. Biletele de o zi, abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’ESTFEST (240 de lei), precum si biletele pentru B’estfest Aftershock(75 de lei) pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Festivalul va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Alaturi de UNKLE, line-up-ul festivalului ii cuprinde si pe Cypress Hill, Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado si Judas Priest.

Urmareste "Be there" de pe albumul Psyence Fiction (1998), una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Unkle