In perioada 1-4 aprilie, comercializarea bauturilor alcoolice este interzisa in zonele de maxima securitate din Sectorul. Masura, de la care sunt exceptate restaurantele si hotelurile, a fost stabilita printr-o dispozitie a primarului Sectorului 1 Bucuresti, Andrei Chiliman.

Update: Aceeasi decizie, de interzicere a comertului cu alcool, a fost luata si in sectorul 3 al Capitalei.

"In perioada 1 - 4 aprilie a.c., in conformitate cu Dispozitia Primarului Sectorului 1 nr. 13656/21.03.2008, se interzice comercializarea bauturilor alcoolice de catre agentii economici aflati in zonele adiacente unitatilor hoteliere de cazare, in zonele obiectivelor temporare, precum si pe traseele de deplasare a coloanelor oficiale. Exceptie fac restaurantele si hotelurile", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Primaria de sector.

De asemenea, primaria sectorului 3 a anuntat ca, "prin dispozitia primarului Liviu Negoita nr. 42.830 din 25.03.200 in perioada 01-04 aprilie, este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice de catre agentii economici pe traseele de deplasare si in zona adiacenta obiectivelor din programul summit-ului."