Daca cele cateva zile libere "de summit" nu te-au scos deja din Bucuresti, Doru Puscasu, solistul trupei Oliver, iti recomanda cateva evenimente la care merita sa mergi.

Lui Doru i-a suras o iesire la cinema, la filmul "Ultimele dorinte" ("The bucket list"), cu Morgan Freeman si Jack Nicholson. "Cand am vazut afisul filmului m-am gandit ca o alaturare mai potrivita bine-rau, inger-demon, nu se putea gasi. In mod clar Morgan Freeman cu toate rolurile lui de good guy, nu poate fi decat ingerul, iar Jack Nicholson cu privirea lui demonica si sprancenele nefiresc ridicate este cu siguranta personajul negativ.

Nu mi se pare ca am gresit nici dupa ce am vazut filmul. Doar ca in film e vorba de doi ingeri decrepiti, macinati de cancer si de angoase, aflati in asteptarea inevitabilului, dar care gasesc puterea de a face pace cu ei insisi si cu lumea din care fac parte. Vesel-trist, incarcat de momente cu iz moralizator, filmul trece cu bine de nivelul de cliseu", a spus Doru.

Filmul ruleaza la cinematografele Patria, Multiplex si Movieplex pana joi, 3 aprilie.

Un drum la teatru iti reface rezervele de buna dispozitie si de cultura. Nu e pacaleala: marti, 1 aprilie, "Romeo si Julieta" se joaca in premiera la Teatrul Nottara.

"Dupa ce am vazut Romeo si Julieta a lui Baz Luhrmann, nu mai vreau nimic. Ma gandesc ca s-a spus tot ce se putea spune. Dar vorba ceea, teatrul nu-i ca filmul, poate mereu sa te surprinda cu ceva nou, mai ales cand ii avem pe Vlaicu Golcea si Ioana Marchidan implicati, cu muzici si costume. Mergem", declara Doru. "Biletul costa intre 5 (redus) si 15 lei, in functie de locul ales.

Luni seara, e programat un concert linistit de folk pentru o saptamana agitata: supranumit "spiridusul folk-ului", Dinu Olarasu concerteaza la Clubul Taranului, incepand cu ora 21.00. "Saptamana incepe cu poezie muzichie, asa ca Dinu Olarasu atat de prezent prin textele lui in muzica folkistilor romani poate fi o alegere potrivita. De dor si duca". "Dusi" vor fi si 15 lei din buzunarul tau, contravaloarea unui bilet de intrare.