A trecut si summitul, lucrurile au revenit la normal, asa ca ne putem gandi unde sa mergem in aceasta saptamana fara nici o teama. Mihnea Blidariu (Luna Amara) ne recomanda piesa de teatru, filmul si concertul mai interesant din urmatoarele zile.

In ceea ce priveste teatrul, Mihnea s-a oprit la piesa "Zdrente". Aceasta se va juca miercuri, 9 aprilie, orele 20:00 la Teatrul Luni de la Green Hours. "Pentru ca Palahniuk e unul din autorii mei preferati si pentru ca Teatrul Luni merita sprijinul nostru, ca teatru independent", si-a justificat artistul alegerea.

In materie de premiere cinematografice, "Vantage Point" a iesit "castigator". Mihnea recomanda aceasta productie " pentru ca imi place foarte mult de Forest Whitaker, e un actor extraordinar si pentru ca filmul trateaza un subiect de actualitate". Filmul poate fi urmarit pana joi, 10 aprilie, la Cinema Pro, Movieplex si Hollywood Multiplex.

Daca aveai program pentru miercuri, 9 aprilie, ai face bine sa te razgandesti pentru ca in Art Jazz Club, Mircea Tiberian isi va lansa albumul intitulat "November", incepand de la orele 21:30.