Daca nu ti-au facut program pentru ziua de Florii te poti duce la concertul sustinut de Anca Parghel, alaturi de formatia sa si Orchestra Nationala de Folclor. Spectacolul, care va face trecerea de la folclor la jazz si va pune in evidenta atat jazzul romanesc, cat si radacinile sale, va avea loc pe 20 aprilie la Palatul National al Copiilor, incepand cu orele 19:00.

Anca Parghel aduce cu ea bucuria fara margini de a trai, de a iubi, aduce lumea basmelor romanesti cu tinerete vesnica si viata fara de moarte. In afara de valoarea Ancai, in cadrul spectacolului vor iesi in evidenta muzicieni de mare anvergura, din bandul extraordinar al artistei, dar si solistii ai Orchestrei Nationale de Folclor.

Artista a imbratisat cu placere ideea organizatorilor de a colabora cu Orchestra Nationala de Folclor, facand posibila materializarea acestui proiect.

Biletele sunt disponibile bilete.ro si in magazinele Diverta din Mall Plazza, Mall Vitan, Unirea si Scala, la pretul de 50 lei, potrivit unui comunicat de presa.