Ba e soare si merita sa faci o plimbare in parc, ba ploua si simti nevoia sa stai mai mult in casa... Nu mai bine mergi la un film, la o piesa de teatru sau la concert interesant?

In materie de teatru, Mihai a optat pentru "Ecaterina cea Mare", care va avea loc joi, 17 aprilie, la Teatrul National I. L. Caragiale. "Nu pot sa uit replicile rele, in cel mai bun sens cu putinta, pe care si le dadeau Stefan Iordache si Maia Morgenstern in 'Cel mai iubit dintre pamanteni'. Datorita chimiei asteia dintre cei doi titani, n-as pierde premiera piesei 'Ecaterina cea Mare'".

"Persepolis" este recomandarea lui Dobro in materie de premiera cinematografica. "Daca reusiti sa va tineti in frau vinovata tentatie de-a o vedea goala pe Ileana Lazariuc in 'Supravietuitorul', va recomand si eu, ca multi altii banuiesc, sa vedeti 'Persepolis'. E un film de animatie prin care o iranianca isi povesteste plecarea din Iran si emanciparea in Statele Unite."

Pentru aceasta saptamana, Mihai ne recomanda concertul "Hot Club De Bucharest", trupa de gipsy jazz, in "La Scena", luni 14 aprilie, orele 20:00. "Imi suna interesant genul gipsy jazz", spune Mihai. In acelasi timp, Dobro te sfatuieste sa te feresti de concertul Tapinarii: "Nu mergeti la Tapinarii, pentru ca o sa va deprime, poate o sa va sinucideti si asta o sa va doara rau". Daca vrei sa afli mai multe recomandari si stiri marca Dobrovolschi, intra pe dob.ro.