O noua gama de pantofi sport pentru copii ii va ajuta pe parinti sa nu mai alerge la magazin de fiecare data cand creste piciorul copilului lor. Asta deoarece acesti adidasi cresc odata cu numarul purtat la picior.

Inchworm a lansat un model de pantofi sport care se poate mari cu cate un numar de fiecare data cand creste si piciorul, conform telegraph.co.uk. Dotata cu un buton pe lateral, incaltamintea are pe talpa un ecran micut care arata marimea actuala a adidasului.

Apasand pe buton, lungimea adidasului poate creste cu maxim 3 numere, marimea fiind reglabila din jumatate in jumatate de masura. Spre exemplu, daca cel mic poarta numarul 35, ii poti mari adidasul la 35,5 sau 36, marimea putand fi extinsa pana la 38.

Peter Craig, brand manager Inchworm, spune ca aceasta idee ar putea usura foarte mult viata parintilor, pentru ca acestia nu vor mai trebui sa mearga la magazin o data la cateva luni in perioada in care talpile copiilor se lungesc foarte repede.

"Sunt folositori si pentru miile de copii care au un picior mai mare decat celalalt. Pot purta marimea 35 la un picior si 35,5 la celalalt", a mai spus acesta.

Folosirea tehnologiei "iFit" inseamna ca pantofii pot fi modificati usor, dar sunt, in acelasi timp, suficient de robusti pentru ca marimea sa nu li se schimbe accidental.

Aicipoti vedea cum functioneaza adidasii.